נבואת משפטי נירנברג

שאלה:

במגילת אסתר במקום שכתוב את עשרת בני המן כתוב על כל שם את המילה "ואת" , וידוע על פי דברי חז"ל ש"את" באופן לרבות , אז האם ניתן לומר במגילת אסתר זה באמת לרמז על משפטי נירנברג , שניתלו בהם עשרה נאצים צוררי יהודים ?
בנוסף לכך יש במגילת אסתר בעשרת בני המן 3 אותיות זעירות חריגות , שהם ת ש ז
והשנה שבה היו משפטי נירנברג היא תש"ז

תשובה:

את לרבות זה דינים מסוימים, לא מקרים, ובכלל רק התנאים הקדושים יכלו לדרוש פסוקים.