כדאי להתחיל לעבוד שם?

שאלה:

ערב טוב כבוד הרב, תודה רבה על התגובות
האם לעבוד בחברה כנציג תמיכה בצ'אט/SMS/מייל, נשמע די טוב בשבילי כי אין צורך לדבר טלפונית, ולא פרונטלית, כך שסביר להניח אפשר לשמור את העיניים יותר טוב, אומנם אני לא יודע אם האינטרנט שם כשר, ואם המערכת שלהם נטולת תמונות לא צנועות.
אין לי מושג אם הסביבת עבודה חרדית, העבודה אומנם בבני ברק אך לא יודע אם זה ראיה כי רמת גן כמה מטרים ליד.
הכי חשוב לי לשמור את העיניים, כי סביר להניח שאם אראה שם מראות לא נעימים לידי באופן קבוע אתפטר ואז אולי יש ח"ו חשש חילול ה'
גם יש ימי גיבוש, שאם זה מעורב אני לא מעונין להצטרף, ולא יודע אם אפשר להתחמק בקביעות מזה.
ה' יעזור מאה אחוז לגבי עבודה טובה בשבילי בחסד חינם, כך שגם אם לא זה, אז משהו אחר.
תודה רבה כבוד הרב, המשך שבוע טוב

תשובה:

שלום רב

אינני מבין למה אתה עוסק בניחושים, לך תבדוק אם העסק מתאים לך או לא ואז תחליט… בכל מקרה מותר לך להתפטר מתי שתרצה וזה לא חילול ה'.