יתכן שיש טעות במחיר שאמר לנו המוכר, מה עושים?

שלום,
שבוע לפני חנוכה התקשרנו למלון מסוים וביקשנו הצעת מחיר לגבי אירוח של שבת של 6 נפשות לשני לילות ועוד 2 נפשות ללילה אחד.
נאמר לנו מחיר, שלפי הזיכרון העמום שלי היה משהו כמו 4,000 ש"ח, וכשהגענו למלון, האחראי שם עשה חישוב ואמר- 3,000. נכון זה המחיר שאמרו לכם? אמרתי לו אני לא זוכרת בדיוק (זכרתי שזה היה יותר יקר אבל לא זכרתי בדיוק). והוא ביקש תשלום של 3,000. אח"כ, דיברתי על כך עם בעלי. הוא זכר שמהשיחה בטלפון המחיר היה בערך 3,600 ואני זכרתי בערך 4,000. כי הם לא אמרו את המחיר הכולל אלא כמה מחיר כל זוג וכל ילד, אז עשיתי הערכה גסה).
שילמנו 3,000, אך ברור לי שהייתה פה טעות שלו.
השאלה אם אנחנו צריכים לשלם את ההפרש, או לא?

תשובה:

שלום רב,

מאחר שיש לכם סיבה טובה להסתפק שמא נפלה כאן טעות. בהחלט צריכים לפנות לבעל המלון ולשאול אותו.