מוזיקה בבין המצרים לחיזוק ביראת שמים

שלום לרבנים! יש שירים שמחזקים אותי ביראת שמיים (שירים עם תוכן כמו קוה אל השם…) אני יכול לשמוע אותם מתי שאסור לשמוע שירים?(זה מלווה בגיטרה)

תשובה:

שלום רב

לטעמי צריך למצוא דרך אחרת בימים אלו להתחזק ביראת שמים, בלימוד מוסר, עיסוק בעניני החורבן, ולא במוזיקה. החיזוק הכי חשוב בימים אלו הוא ראשית להקפיד על דקדוק ההלכה, ושנית לעסוק בעניני דיומא. עם ישראל כולו מתאבל וזו עבודת ימים אלו.