לימוד הוראה

שלום לכבוד הרב שליט"א,
ברצוני להיות רב שפוסק הלכות. האם הרב יכול לפרט בתשובתו מהם הצעדים לזה. ומה הנושאים ביהדות שאני צריך להיות בקיאים.
תודה רבה

תשובה:

שלום רב

השאיפה נהדרת. הייתי מציע לך לקחת כמסגרת את בחינות ההסמכה של הרבנות הראשית לישראל [אני משוכנע שניתן להשיג גם בחו"ל], וללמוד בצורה הזו, שבת עירובין בשר בחלב תערובות מליחה נדה ומקואות וכו'. הלימדו יהיה של טור בית יוסף תוך עיון בסוגיות המצוינות בבית יוסף, ולאחר מכן שו"ע ונושאי כליו. במקביל, קח לך זמן של חצי שעה לפחות ביום ללימוד מסודר ועקבי של משנה ברורה, עם חזרות והספקים.

בהצלחה רבה