איש תם יושב אוהלים

בס"ד.
שלום,
אדם שלומד כמעט כל היום תורה במסירות נפש אך לא כמעט ולא מלמד לאחרים , האם ניתן לומר שהוא מגדיל תורה ומאדירה?
תודה.
תשובה:

אדם כזה מזכיר לי את יעקב אבינו, אבי האומה!!! איש תם יושב אוהלים, זה סמל ודוגמא אצלנו לאדם שאלוקים אוהב!

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. העיקר הוא לעבוד את הקדוש ברוך הוא בתורה ועבודה וגמ"ח מצוות ומעשים טובים, הזיכוי הרבים בעז"ה בוא יבוא אחרי שתבנה את עצמך עוד תתבגר עוד תתמלא עד שתתחיל להשפיע על סביבותיך בעז"ה. הרב אלישיב ישב ספון בביתו עשרות שנים עד שבסוף הנהיג את כל הציבור האשכנזי הליטאי ביד רמה…