סגולה לזרע של קיימא

שלום וברכה ! האם ידועה לכבוד הרב סגולה לזרע של קיימא שהיא: ללכת למקוה ,עם אשה שהולכת למקוה לשם טבילה לפני לידה (שזאת היא עושה
ללידה קלה )? אם אכן יש סגולה כזו אזי מה בדיוק צריך לעשות ?
תודה

תשובה:

שלום רב

לא ידוע לי על סגולה כזו. יש סגולות אחרות ידועות, כמו לקיים מצות שילוח הקן [קשה קצת למצוא], או לתמוך בתלמוד תורה של ילד נזקק, אם יש לכם בשכונה אירגון צדקה שמטפל במשפחות נזקקות, ניתן לברר אצלם על ילד ממשפחה מחוסרת אמצעים שזקוק לאברך חונך שילמד איתו, ולשלם את שכרו של האברך לתקופה כפי יכולתכם, שמעתי שזו סגולה טובה ובודאי מצוה חשובה מאוד.

תזכו לכל הישועות בעזרת ה' זרע של קיימא בנים ובני בנים צדיקים וצדקניות העוסקים בתורה ובמצוות כל ימיהם!