ניפוי קמח חומוס

איך בוררים קמח חומוס?
תשובה:

שלום רב

הטוב ביותר לטחון חומוס בבית, כאשר לוקחים גרגירים בדוקים וטוחנים אותם אין חשש. כמו כן, ניתן לקנות קמח חומוס בריזת וואקום ללא חשש תולעים. כאשר קונים קמח חומוס באריזה רגילה הבדיקה קשה, יש לסנן בנפה רגילה [לא נפת משי של קמח כי שם הוא לא יעבור], לאחר מכן לשטוח אותו על משטח לבן ולהסתכל היטב, ואם מוצאים נגיעות אין להשתמש.

בהצלחה

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל