קשר עם הנפטרים

אבי ניפטר לפני שנה וושלושה חודשים מרגישה צורך ללכת לבקר אותו בבית העלמין , רציתי לדעת אם זה אפשרי בכל סמן שארצה או שלא בכל יום או שעה שארצה אוכל ללכת .. תודה רבה על התשובה..

תשובה:

שלום רב

אחרי השנה הראשונה אפשר לעלות מתי שרק רוצים. באופן כללי, הקשר האמיתי עם הנשמות הוא על ידי עבודה רוחנית, שכן הם נמאים בעולם העליון ללא הגוף הנשאר כאן בקבר, ולכך כל מעשה טוב לעילךוי נשמתם, התחזקות במצוות וכדומה, מקשר ביניכם וגורם לאבים נחת רוח רבה במקומו בעולם שם.

בהצלחה רבה