מה המזל של חודש אדר ב'?

שלום וברכה כבוד הרב ,

נולדתי באדר ב' – שנה מעוברת – עכשיו , השאלה שלי היא כזאת : מתיי אני אמור לחגוג באדר רגיל?

והאם אני מזל דגים או טלה?
תאריך לידתי העברי הוא : כ"ד אדר ב' –
תאריך לידתי הלועזי הוא : 2/4

אני מסתפק ועד היום לא יודע איזה מזל אני .
אני יודע שהולכים לפי התאריך שלנו העברי אבל , זה ממש סותר ולכן אני מבולבל .

אשמח לקבל תשובה בהקדם . תודה!

תשובה:

שלום רב

את יום ההולדת חוגגים בחודש אדר. לגבי המזל, בס' לקט שושנה ח"ב סי' מו כתב ששני האדרים הם במזל דגים. אולם באופן כללי אין לייחס משמעות רבה לכל הענין הזה כיום אין אדם שבקי בזה, ו99% מהעוסקים בכך מדברים הבלים!!!