שימוש באבקת חלב נכרי

שלום כבוד הרב, אני מעוניין להשתמש באבקה לעלייה במאסה לצורכי אימוני כושר שאני עושה, אחרי בירורים עם החברה שמייבא את המוצר ובירורים על המוצר עצמו בצורה פרטנית ולאחר התייעצות עם חברים שומרי כשרות שקנו את המוצר החלטתי לקנות את המוצר אך אני זקוק לאישורכם הסופי, אגב אני לא מקפיד על אבקת חלב נוכרי
הנה קישור לפרטי המוצר:
http://www.xbody.co.il/189062/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-%D7%9C%D7%93%D7%95%D7%92%D7%9E%D7%90
תודה מראש ויום טוב!

תשובה:

אין שום היתר  להשתמש באבקת חלב נכרי. אלא אם כן זה מיועד לחולים לתינוקות לנשים בהריון. וכדומה. מה שאתה משתמש זה עדיין לא מתיר את המוצר. אני מכיר את כל הפסקים בספרי השו״ת ב50 שנים האחרונות. ולומר שאני אוכל חלב נכרי. זה לא ״חכמה״ בכל מקרה לא להשתמש במוצר.