כיצד והאם צריך להכשיר ביצי/אשכי הודו?
תשובה:
שלום רב,
כמו שמולחים בשר חצי שעה במים לשטוף. שעה במלח. ואח״כ לשטוף שלש פעמים בשלשה קערות מים.
בהצלחה
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
עדכן אותי במייל. ניתן להרשם לעידכונים גם בלי להשאיר תגובה עדכונים
Δ
שאלות שנצפות עכשיו:
מאמרים אחרונים
מדריכים הלכתיים
מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?
מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל