תפילה אישית – לפרסמה ברבים?

שלום כבוד הרבנים

רציתי לשאול אתכם אחרי הרבה השקעה במצווה לשמוע בקול הנביא שעשיתי ואחרי שדברתי איתכם ואחרי הכל עלה לי הרעיון לכתוב את התפילה הארוכה שלי שאמורה לזכות אותי במצווה לשמוע בקול הנביא בכמויות אדירות לפי החידושים שלי(לפי החידושים שלי יוצא שאני מקיים את המצווה לשמוע בקול הנביא מאתיים ושש עשרה פעמים במצווה דרבנן של אנשי הכנסת הגדולה)אז רציתי לשאול האם כדאי לי לפרסם את התפילה הארוכה שלי או שאני אשאיר את זה רק לעצמי ולא אזכה אחרים

שיהיה לכם שבוע טוב

תשובה:

שלום רב.

אין לי מושג על איזה נביא אתה מדבר. באופן כללי, מלבד התפילות שתיקנו אנשי כנסת הגדולה תפילה זה דבר אישי בינך לבין הקב"ה ואין צורך לפרסמה ברבים.