כשרות תות שדה קפוא

קנינו תות שדה קפוא של חברת גלאטוב בכשרת או.יו. האם יש לחשוש לבעיית תולעים. וא"כ מה לעשות.
בברכה

תשובה:

שלום רב.

יש לחשוש לתולעים. מותר לאכול. רק אם מרסקים בבלנדר.

הצטרף לדיון

5 תגובות

  1. כבוד הרב. לכאורה יש כאן סתירה בין מה שפסק כאן שיכול לרסק את התות, לבין מה שפסק לעיל בעמוד 11 שוודאי שאסור לרסק תות שאינו בדוק. אשמח להבין את החילוק

  2. ההבדל בגישות בין המשיבים הוא בשאלה אם מדובר בודאי חרקים או בספק בלבד… כשודאי יש חרקים אסור לטחון וכשזה רק ספק יש להקל.