תביעה לכתובה ע"י עו"ד הסותר את תביעת האשה

אשתי הגישה כתב תביעה לכתובה.ואחר מספר חודשים הגישה תיקון כתב תביעה על ידי עורך דין מפוקפק שנשלל רשיונו לעריכת דין.האים בית הדין הרבני יקבל כתב תביעה מתוקן מלא עלילות.על פני כתב תביעה המקורי שהאישה מלאה בכתב ידה

תשובה:

שלום רב.

באופן עקרוני אם האשה הגישה תביעה, ואח"כ עורך דינה הגיש תביעה בשופרת יותר מצידה, בודאי שבית הדין יתייחס לתביעת העו"ד שהרי זוהי תביעתה כיום. אלא אם כן ישנם דברים הסותרים את מה שהיא כתבה שהגשת תביעתה.אז יש לכאורה לראות בתביעתה כהודאת בעל דין (ראה חו"מ סי' פא סעי' יז), ואינה נאמנת לחזור ולומר טענות סותרות. (יש מקום לדון אם תהיה נאמנת כשטוענת אמתלא מדוע היא לא תבעה זאת בתחילה, אין טעם להרחיב כאן בענין כשעדיין אנו לא שם..).

בהצלחה