פול יבש צריך להשרות ל12 שעות ואחר כך לבודקו אחד אחד. פול טרי לא צריך להשרות אלא לבדוק אחרי הבישול אחד אחד.
הרב יוסף זריצקי
הרב יוסף זריצקי
הצטרף לדיון
4 תגובות
שלום,
פול מיצרי קטן ידוע שנגוע ויש לבדוק אותו.
האם במסעדה מהדרין כשאוכלים חומוס פול בניגוב, האם בודקים אחד אחד? הרי מגישים את הפול בטחינה.
אודה לתשובתך
אני מניח שמשתמשים בחומוס באריזת ואקום שהוא בחזקת נקי, אבל זו שאלה שיש להפנות לגוף המכשיר…
ומה עם פול מצרי מטוגן שמוכרים כמו פיצוחים? יש לבדוק אחד אחד? קשה מאוד
ואיזה סוג חרקים יש לו?
שלום,
פול מיצרי קטן ידוע שנגוע ויש לבדוק אותו.
האם במסעדה מהדרין כשאוכלים חומוס פול בניגוב, האם בודקים אחד אחד? הרי מגישים את הפול בטחינה.
אודה לתשובתך
אני מניח שמשתמשים בחומוס באריזת ואקום שהוא בחזקת נקי, אבל זו שאלה שיש להפנות לגוף המכשיר…
ומה עם פול מצרי מטוגן שמוכרים כמו פיצוחים? יש לבדוק אחד אחד? קשה מאוד
ואיזה סוג חרקים יש לו?
לכאורה יש לבדוק אחד אחד. לא הייתי קונה.
השאר תגובה