אזכרה בשנה מעוברת

שאלה:

היי שלום אחי נפטר ביז בשבט תשע"ט ועשינו אזכרה של ה11 עכשיו יש של ה12 מתי עושים את זה?? וגם עם צריך לעשות את זה ביום או בערב לפני

תשובה:

שלום וברכה

אכן עיקר ענין העליה לקבר [לבני ספרד] הוא ב12 חודש, עולים לקבר ביום ולא בלילה, אבל את האזכרה בבית הכנסת או בבית מה שאתם רגילים, אתם יכולים לעשות מתי שנוח לכם, ביום או בלילה. העיקר לקבל קבלות טובות לעילוי נשמתו.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

תגובה 1