שפע בזמן חתונה

שאלה:

האם ידוע על מקור תורני שבזמן שאדם מחתן את ילדיו יש לו צינור שפע מיוחד משמים ובזמן הזה יכול להוציא יותר מן הרגיל?

תשובה:

אינני יודע מקור תורני, ואני גם לא בטוח שזו לא אמירת תנחומין של הבל הנאמרת מתוך יאוש על מבול ההוצאות… לכן הייתי מציע להיות מחושב מאוד בהוצאות ורק כך ניתן לעבור את הגל הגדול לחיים לשמחה ולשלום… והעיקר להאמין במי שאמר והיה עולם שמזמן לנו כל צרכינו!

שירבו שמחות בנקל ובלב שמח!

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. לרבים וטבים שלא חלמו שיעזבו אי-פעם את ארצנו הקדושה או שיגיעו לפשיטת-יד דווקא בזמנים אלו "צינור השפע המיוחד" הגיע דרך התגלגלות באמריקה ועוד ארצות. תמיהני אם לא היה ניתן להמנע מכך (או לכה"ח לצמצם) ע"י חישוב ריאלי