יריעות על גג המקווה

שאלה:

שלום לרבנים גג מקווה מותר לזפת ביריעות ? השאלה כיון שהגשם יורד על הגג ומשם זורם למאגר שנמצא במקווה שממנו ממלאים את האוצרות (בין המאגר לאוצר של המקווה יש המשכה ). אם אסור אז איך אוטמים את גג המקווה מהגשם . יישר כח

תשובה:

היריעות הן חלק מהגג ואין כל בעיה שיש יריעות על הגג. באופן כללי חובה שיהיה פיקוח צמוד של רב הבקי בדיני מקוואות, ולא לעשות מקווה לבד בלי פיקוח שכזה.

בהצלחה.