סליחות בין אנשים שהיו בזוגיות לא תקינה

שאלה:

שלום יש לי שאלה מאוד חשובה ודחופה.
בעבר יצאתי עם אישה שהיא הייתה עדיין נשואה ובתהליך להתגרש והוא לא גט באותו זמן והיינו ביחד ולאחר תקופה נפרדנו ועם הזמן ניהיה ביננו סכסוך גדול מאוד.
לפי הבנתי היא נפגעה ממני מאוד וכשעשיתי ניסיונות לבקש סליחה נחסמתי והמצב ניהיה כל פעם יותר גרוע מלפני,ואני מתלבט מה לעשות עכשיו לגבי כיפור, האם לנסות שוב או לא להתקרב? אני לא יודע אם היא כבר קיבלה את הגט שלה או שלא אנחנו לא בקשר בכלל,אבל כן אשמח לסליחה לפני כיפור פשוט אני לא יודע אם זה רעיון טוב ליצור שוב קשר ושזה יכול לעשות רק יותר כעס עלי ולדרדר את המצב

תשובה:

שלום וברכה

אשה שהיה לך איתה קשר כל כך נורא של איסור עריות! אין טעם ליצור איתה קשר, זה לא בריא ובכלל מתועב, שכח ממנה לגמרי, ויש לחזור הרבה הרבה בתשובה על האיסור החמור הזה של אשת איש.

בשורות טובות.