נדרים

שאלה:

הרב ישלי שאלה נדרתי נדר שאני לא יעבוד אצל מישו כי חשבתי שהוא לא רוצה שאני יעבוד שם ועשיתי התרת נדרים אבל ניזכרתי שלא פרטתי טוב את הנדר כי אמרתי לו ביגלל שרבתי אם מישו או משו כזה וזה לא מה שהיה האם אני צריך לעשות עוד פעם התרת נדרים

תשובה:

הנימוק למה נדרת אינה משנה לעצם ההתרה.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. הרב הנדר הזה לא היה בשעת כעס ניזכרתי ואמרתי לרב שכן ניראלי וההתרה אני לא יודע אם זה ניחשה היה שלוש רבנים אבל רק הרב אמר מחול לך משו כזה שלוש פעים בשמם האם זה ניחשב?