פרשת המן עם תרגום

שאלה:

הנני נוהגת לומר פרשת המן כסגולה לפרנסה. ברצוני לשאול האם יש טעם שאקרא גם התרגום, מאחר שאינני בקיאה בארמית? וכן, האם רצוי לא להפסיק בדיבור באמצע? יישר כח

תשובה:

שלום וברכה

יש ענין בהחלט, תרגום אונקלוס הוא מימי התנאים וקדושתו גבוהה מאוד וסגולתו רבה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ישנם מנהגים שונים בענין קריאת שמו"ת האם לקרא פסוק פסוק או פרשה פרשה. האם לעניין סגולה זו המחלקות בעינה וכל א' נוהג כמנהגו או מכיון שמדובר בדבר סגולי יש לפעול ע"פ פרמט מסויים?