תפילת ערבית וק"ש.

שאלה:

אם אישה מתפללת כל ערב תפילת ערבית לפני חצות,- מה דינה של ק"ש? אמורה להגיד את כולה או בלי פרשות מסוימות? ואם אין אפשרות להתפלל ק"ש או ערבית לפני חצות, יש אפשרות לאמר רק את פרשות ק"ש לפני חצות? ואם כן, צריך להשלים את התפילה כולל אותן פרשיות?
תודה!

תשובה:

שלום וברכה

לא הבנתי למה לא לומר את כל הפרשיות. לכתחילה תתפלל הכל לפני חצות, ואם אינה מספיקה, תתפלל הכל לאחר חצות.