הסרת שלטי חוצות על צניעות

שאלה:

שלום אני שוטר בבית שמש ואני לא פעם ולא פעמים הורדתי בפקודה על פי חוק שלטי צניעות אצל חרדים ואמרו לי שזה יהרג ועל יעבר ואני אמרתי שאני רק עשיתי את עבודתי האם מה שעשיתי זה בסדר או לא

תשובה:

שלום רב,

אני לא יודע אם השלטים הללו הם בכלל מצווה, והם כבר מגיעים לרמה של יהרג ואל יעבור??! אני לא חושב שהשלטים הללו מזיקים למישהו, ולכאורה אין כל בעיה שיעמדו שם לנצח נצחים, אבל מאידך אני לא רואה ולא מאמין שיש אישה אחת שמושפעת משלטי חוצות ברמה הזו. ולכן לטעמי לפחות אני לא רואה כל עניין לשים את זה או להוריד את זה. ומסיבה זו, אם תפקידך להסיר את השלטים הללו, אתה בהחלט רשאי וצריך להסיר אותם מתוקף תפקידך ואין לך מה לחשוש.