מיקרובליידינג בגבות-שיטת השערות

שאלה:

שלום עליכם רבנים יקריים.
שאלה:
האם מותר לאישה לעשות מיקרובליידינג בגבות?
חשוב לי מאד ליידע אתכם, שלא מדובר כאן בטכנולוגיה חדשה אלא ברנסאנס עם וריאציה חדשה של טכניקת עתיקת יומין בה מוחדר פיגמנט מתחת לעור עם סכין חדה תוך כדי יצירת חתך (שריטה) בעור.לפני פיתוח המכשירים החשמליים נהגו להחדיר פיגמנט עם מכשיר ידני קראו לזה "איפור קבוע ידני". היום כדי ליצור משהו חדש קוראים לזה מיקרובליידינג. אבל מה בכל זאת השתנה? הלהבים החדשים שפותחו מחדש דקים יותר ומדמים שערה טבעית מאד.הלהבים של ידית המיקרובליידינג מיוצרים בטכניקת חיתוך כמו סכיני גילוח כך שעם החדרתם לעור מתקבל קו דק מאד שיוצר אפקט שערה כמו שערה אמיתית הצומחת בגבה. הסיבה העיקרית לפופולריות הרבה של טכניקת המיקרובליידינג היא העובדה שבשנים האחרונות המודעות לעיצוב הגבה- לטכניקת השערה בגבה גדל מאד בעולם ויש דרישה גדולה מצד הנשים לקבל גבות עבות ויפות שנראות טבעיות. קוטר הלהבים בשיטת המיקרובליידינג הוא קטן מאד כמו קוטר של שערה טבעית הצומחת בגבה. ההבדלים בין שיטת השערה בטכניקת המיקרובליידינג הידנית לבין איפור קבוע בשיטת השערה עם מכשיר חשמלי הם גדולים ומהותיים: בטכניקת המיקרובליידינג כמות הפיגמנט החודרת לעור הינה קטנה ולכן הפיגמנט נשאר זמן קצר יותר בעור כ-6 עד 10 חודשים. בטכניקת המיקרובליידינג אין אפשרות לקבוע את עומק ההחדרה ועלולים לפצוע את המטפלת. הפיגמנטים שייקלטו בעור המטופלת חייבים להיות סמיכים מאד עם ריכוז גבוה של פיגמנט. רוב צבעי האיפור הקבוע איתם משתמשים באיפור קבוע למכשיר חשמלי אינם מתאימים לטכניקת המיקרובליידינג. מבחינה הגיינית הלהבים של ידית המיקרובליידינג מגיעים באריזה סטרילית והם לשימוש חד פעמי. גם השימוש בפיגמנט הוא עם צלוחית צבע חד פעמית .
מקווה שהבנתם על מה מדובר…
תודה לכם מראש,
תבורכו מן השמים.

תשובה:

שלום וברכה

למעשה כל האריכות כאן אינה רלוונטית, הדבר היחיד שהוא הנושא, הוהא זאת שהאיפור בשיטה זו מחזיק זמן קצר יותר מאיפור קבוע בשיטות הישנות, אינני יודע אם זה משמעותי, ולכאורה עדיין יש לחשוש שזה נחשב כתובת קעקע, לא ידוע לי על הגבלה מאוד מדוייקת מתי זה כבר לא נחשב קיעקוע, יותר משמעותי שהאיפור נעשה באופן של פיגמנטים מתחת לעור שזו פעולה של קיעקוע. ראה כאן בהרחבה על עצם הנושא.