גרושה שהתחתנה שנית והתאלמנה אם מותרת לכהן

שאלה:

בס"ד
גרושה שהתחתנה שנית והתאלמנה מהו בכהן? האם כיוון שהיתה גרושה נכנסה לאיסור להתקדש לכהן ומתוקף איסור זה נשארת אסורה לו, אפילו שהתחתנה בשנית והתאלמנה, או שמא משום שהתחתנה בשנית והתאלמנה כבר לא שמה גרושה, ומותרת בכהן? אשמח למקורות.

תשובה:

שלום רב,

גרושה אסורה לכהן. – "ואשה גרושה מאישה לא יקחו" ברור שאין כל הבדל אם אח"כ היא גם התאלמנה. העובדה היא שהיא גם גרושה ולכן היא אסורה לכהן. הדברים פשוטים לכן אין לי מקור לכך.