התעוררות

שאלה:

שלום,אשמח לספר לכם סיפור קצר. בשנה האחרונה-קרה לי פעמיים אותו דבר – אני נרדם בלילה,ולפני שאני מתעורר-אני כאילו רואה שאני בתוך אזור חשוך,ואני מרגיש כאילו אני נופל ממש מהר למטה,מתרסק,ואז אני מתעורר ופותח את העיניים. חברים שלי אמרו-"אולי זה הנשמה שחוזרת לגוף לפני שהגוף מתעורר". מה דעתכם???

תשובה:

זה מעניין, אבל יכול להיות שזה משהו בזרימת הדם, סוג מסויים של סחרחורת שנובע משכיבה לא מתאימה, אולי ללא כרית.

בכל מקרה הנשמה חוזרת זה נכון…