קריאת שמע על המיטה – שמירה מהמזיקים

שאלה:

שלום ותודה מראש על התשובה. בסידור של חבר שלי,בחלק של "קריאת שמע שעל המיטה",לפני "יעלזו חסידים בכבוד",כתוב לי-"כול אלה הפסוקים הם כדי להגן עליו מכול מיני המזיקים שזמן שליטתן בלילה,ושלא יבוא עליו ח"ו דבר רע",ולאחר מכן נכתב בסוגריים-מ"ב רל"ט סק"ט.
אשמח לדעת מה זה מ"ב רל"ט סק"ט. תודה מראש,ומחילה על השאלה הארוכה

תשובה:

שלום רב,

השאלה היא ממש קצרה..

ראשי התיבות הם: משנה ברורה סימן רלט סעיף קטן: ט'. כלומר, זה ציטוט משום (בערך) הציטוט המדוייק: "כל אלו הפסוקים שנהגו לאומרם הוא להגן שלא יבוא עליו ח"ו דבר רע".