חייבים לחכות למשיח?

שאלה:

שלום רב, האם זה בסדר שאני לא רוצה שהמשיח יבוא כי ההורים שלי וקרובים שלי עדיין לא חזרו בתשובה? תודה רבה

תשובה:

להיפך ידידי! זו הסיבה הטובה לחכות לביאת המשיח, אז מיד כולם יגלו את האמת ויחזרו בתשובה שלמה! חבל על אדם שיעביר את כל חייו בעולם הזה ללא תשובה, וכשיבוא לעולם הבא יראה שהסל שלו ריק… הכי טוב זה לחזור כאן בתשובה, גם אם זה יהיה כרוך קצת בבושה… אני בטוח שכולנו קצת נתבייש מהמשיח… בסך הכל אנחנו לא ממש מושלמים.