שימוש במגב עם שפריצר בשבת

שלום לכבוד הרבנים.
ברצוני לדעת אם מותר להשתמש בשבת במגב עם ידית , אלא שכל לחיצה על הידית מוציאה מים (ממיכל המחובר למגב), שמנוגבים למטלית המחוברת גם היא למגב.
ניתן לראות את המגב בקישור הנ"ל:
תודה רבה ותזכו למצוות.

http://www.rubbermaid.com/ProductDisplay?catalogId=30051&urlRequestType=Base&productId=53574&errorViewName=ProductDisplayErrorView&urlLangId=-1&langId=-1&top_category=16002&parent_category_rn=16018&storeId=30051

תשובה:

שלום רב,

אסור להשתמש עם מגב עם סמרטוט בשבת. לגבי השימוש במגב באופן כללי בשבת ראה כאן. אם אינך משתמש עם סמרטוט אתה יכול להשתמש במגב הזה. אבל למיטב הבנתי באופן הזה הוא חסר תועלת. זה בדיוק כמו לשפוך מים על הריצפה ולהשתמש במגב.