מה עדיף לחזור כל הזמן על הלימוד או להתקדם הלאה?

שלום כבוד הרב יש לי שאלה
אם יש לי עכשיו שתי אפשרויות , ללמוד מתוך כמה ספרים , מכל ספר קצת , או ללמוד ספר אחד 101 פעמים כך שהוא יזכר טוב מה יותר עדיף? או שאין הבדל בזה
נגיד מסכת אבות , מה עדיף יותר לקרוא פרק אחד 101 פעמים ולראות פירושים עליו או כל פעם לקרוא פרק אחר ולאט לאט לקרוא עליו?

תשובה:

שלום רב

לא כדאי להשקיע את כל הזמן רק בחזרה, תצריך לחזור במתכונת איכותית ומסודרת ובמקביל להתקדם הלאה.

בהצלחה.