רכישת דירה

בס"ד
שלום כבוד הרב
אישתי ואני מעוניינים לקנות דירה בבניין שההורים גרים בקומה אחת למטה מדוע הרבנים לא דוגלים בזה.

תשובה:

שלום רב,

זו לא שאלה הלכתית. אלא פשוט מציאות החיים מוכיחה שבדרך כלל הסמיכות הקרובה כל כך לא טובה לקשר ביניכם. זה לא אומר שהמציאות הזו קיימת בכל בני זוג ובכל ההורים, יתכן מאד שבמקרה הפרטני שלכם אין חשש לבעיה כלשהי שתווצר. אבל ככלל זה לא מומלץ מסיבה זו.

הצטרף לדיון

תגובה 1