נפלתי לעצבות ולחושך

שאלה:

אוף ..
אני מתפללת ומתפללת..
כל הזמןן!!!!
צועקת ובוכה לבורא עולם…
למה כלום לא זז אצלי ??
למה אני לא רגועה יותר ??
למה אני לא מפרגנת יותר ??
למה קשה לי כל כך עדיין ??
אוף..
זה קשה…
מה אני רוצה בסה"כ ?
דברים גשמיים ?
מבקשת להתקרב לבורא עולם ולהיות נורמאלית עם שמחה ואמונה.
אני מרגישה שמי שלא מנסה ולא מנסה להתקרב בכלל לא קשה לו..והוא מצליח לחייך עוד..
לי כבר קשה מאד לחייך !
באמת !
אני עצובה רק מלראות אנשים שמחים !!!!
מישהו מחייך ברחוב סתם לסביבה שלו גורם לי לרצות לבכות…
שאני גם רוצה להיות ככה….
וכמה כואב לי שאבא לא עוזר לי להיות יותר שמחה..
כי תכלס ,
מי שיכול לשמח אותי זה בורא עולם לא ??אז ….
אם הוא לא עוזר לי לשמוח איך אני אשמח ?
אם הוא לא נותן לי כוחות להתגבר על הכעס איך אני אתגבר לבד??
אני חייבת אותו !
אבל אני מרגישה שאני לא משתנה לטובה ואולי אפילו לרעה…
וזה קשה לי !!!!
כמה שאני רוצה יותר את בורא עולם ככה קשה לי יותר !!!
כל שנה אני עולה בדרגת הרצונות שלי ברוחניות..
וכל שנה יותר קשה לי מבחינה ריגשית ורוחנית….
אוף …
אני לא יודעת …
קשה לי להרגיש שהשם אוהב אותי ….
ואני מרגישה כל כך נוראית ולא אוהבת את עצמי ואין לי כוח להמשיך לחיות…
כבר אין לי שמחה .. ואין לי סיפוק ….
אני פשוט עצובה מהחיים האלו.
כל כך מרגישה בחושך …
איך לעודד את עצמי ?
לאף אחד אין זמן בשבילי .
כולם עסוקים .
כל אחד במשפחתו , בחייו , ובעולמו ,
ורק אני נשארת לבדי ,
כל כך בודדה.
ועצובה .
צריכה אתכם .

תשובה:

שלום וברכה

קראת בצער את הכאב שלך. אכן קשה לפעמים לגלות את בורא העולם בתוך כל המבול של העולם הזה, אבל חייבים לזכור שהוא שם וכל הזמן לטובתנו. כל מה שקורה לאדם הוא תמיד רק נסיון, כדי להביאו לתכלית הטובה ולשכר נצחי בעולם הזה ובעולם הבא. קשה לי להרחיב במסגרת זו, אבל זה כלל פשוט.

מה שחשוב כרגע, אם אכן עוצמת התחושות שלך היא כפי שאת מתארת, לדעתי את זקוקה לסיוע מבחוץ, אין סיבה להרגיש כך, העולם בסך הכל יפה ומחייך, גם אם לא תמיד קל.. וכיון שאת צעירה והכל לפניך, לא הייתי מתמהמה בכלל, גשי לצוות המקצועי של בית הספר שיסייעו לך לקבל עזרה, ויש היום הרבה מאוד כלים לעזור, אני בטוח שהמצב ישתפר מאוד. העצבות הזו אינה באה מנתונים אמיתיים אלא מתוכך, ואת החושך הזה ניתן וצריך לגרש!!! מה שנראה לך היום הר גדול, במעט מאוד זמן עשוי להתגמד, אם רק תקבלי את הסיוע הנכון!

בהצלחה רבה!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אני בפרק ב לאחר פרידה שריסקה אותי נפשית , ממש קשה לי לצאת מהדכאון , רוצה שהוא יחזור ,אין בי שמחת חיים ואני עסוקה בו בלבד, בבקשה עזרה

  2. קראתי בכאב את מה שאת כותבת, אינני מכיר אותך כדי לדעת לייעץ לך, אבל אני מתפלל להצלחתך ולשמחתך. לגבי הקושי שלך, תעזרי! קאוצינג, תמיכה מהסביבה, חברה טובה ועוד, לא לשאת את כל הדבר הזה לבד. בשורות טובות.