הכנה משבת לחג

השנה חל שבועות במוצ"ש ורוצים להוציא את האוכל מהמקפיא בשבת על מנת שיופשר עד הלילה, האם מותר להכניס את קדירת האוכל של החג בערב שבת לתוך המקפיא בתוך שקית גדולה וליתן בשקית לחמניה לצורך סעודה ג', ובשבת בצהרים ימשוך השקית לצורך הלחמניה ויוציא ממילא את הקדירה עמה, או שמא זו הערמה אסורה.

תשובה:

שלום רב

זה נשמע קצת הערמה… אולם לדעתי אין צורך להקפיא, אם האוכל יופשר ביום שישי ויהיה במקרר עד ליל החג זה בסדר גמור.

בהצלחה רבה