עבודה עם נשים

שאלה:

שלום כבוד הרב
יש לי בעל מקסים, הזוגיות שלנו מצוינת ב"ה!!
רק משהו שמפריע לי- בעלי עובד עם גברים בעיקרון, אך יש שם אישה אחת שבעלי והיא צריכים להתכתב מפעם לפעם בדברים טכניים לצורך העבודה. מבחינתי זה בסדר, טכני וכו'…אך כשאני עוברת לפעמים על הווטאפ, אני רואה שהיא כותבת לו הרבה פעמים" כפרה עליך" וקוראת לו בשם חיבה שהמציאה לו…בעלי מבחינתו שומר מרחק ממנה ומשתדל לא לקרוא לה בשם… אבל היא לא אוחזת מה מותר ומה לא מתאים, דרך אגב מדובר בגויה רווקה, מה עושים? בעלי אמור להגיד לה משהו?

תשובה:

אני חושב שעדיף שבעלך ישאל את השאלה ולא את. לך אין מה לחשוש כרגע, בעלך בסדר ונוהג בסדר והכל טוב. ואל תלחיצי אותו וחלילה לא לשדר לו חוסר אמון, וגם לא צריך לחטט לו בטלפון. אם הוא ישאל הייתי אומר לו שיכתוב לה שבהיותו חרדי חשוב לו מאוד להצמד לענין הטכני בלבד בלי שום מילת חיבה וכיוצא בזה.