מוזיקת רקע לסרטון לאנשים – בבין המיצרים

שאלה:

שלום כבוד הרב,
רציתי לשאול אם מותר בבין המצרים להכין, וכן לפרסם, סרטוני יהדות עבור אנשים ונשים (לא ילדים), כאשר יש מוזיקת רקע בזמן שהדמות מדברת.
הערה: הדברים שהדמות אומרת הם עיקר משמעות הסרטון, ומוזיקת הרקע היא אלמנט רקע לצורך הסרטון.
תודה רבה לכבוד הרב

תשובה:

שלום וברכה

אין איסור, אבל אם זה לא עקרוני, אף שהייתי מיקל בזה במהלך השבועיים הקודמים, לאחר ראש חודש אב הייתי מחמיר בכך. ראה כאן בהרחבה.