חלום

שאלה:

אמא שלי נפטרה ב 30.9.2022 (ה' בתשרי)
חלמתי שאמרתי לה אמא יש עבודה קלה בבית הספר בו אני עובדת את רוצה??
אמרה לי לא יש לי מלא עבודה
מה זה אומר?

תשובה:

חלומות לא אומרים בדרך כלל כלום, חושבים על אנשים ביום וחולמים עליהם בלילה, אבל האמת הריני להבטיחך נאמנה שאכן יש לה הרבה מאוד עבודה… השנה הראשונה אינה קלה לנפטר, הוא מכפר על עוונותיו וזה דין לא פשוט, ואנחנו יכולים לסייע לה! כל חיזוק במצוות שאת עושה לעילוי נשמתה, כל לימוד משניות שאחד הצאצאים עושה אמירת תהילים לבנות, וכמובן הקדיש בכל התפילות, אבל כאמור בעיקר התחזקות [כי עיקר מה שיש לאדם אחרי מותו זה שהניח צאצאים שומרי מצוות בעולם הזה], זו זכות עצומה בשבילה ועוזר לה מאוד בכפרת הדין.

בשורות טובות ותמיד שמחות.