כיתוב על מצבה

שאלה:

בס"ד
שלום כבוד הרב. סבתו של בעלי נפטרה אתמול. היא נולדה עם השם דורה בחו"ל, שם שנשאר בת.ז וברישומים כמו קופ"ח… בארץ קיבלה את השם דבורה בו קראנו לה. ככל הנראה רק הוריה שנפטרו מזמן קראו לה בשם שבת.ז, ואולי אנשים ממשרדים רשמיים אשר ראו את השם בת.ז. במשך רוב שנות חייה כונתה בשם שקיבלה בארץ. מה צריך לכתוב על המצבה? האם את 2 השמות? האם אחד מהם בסוגריים? האם רק את מה שרובנו קראנו לה בארץ? בתודה מראש

תשובה:

שלום וברכה

תכתבו דבורה  ובסוגריים  דורה. זה אמנם שם לועזי אבל היא נקראה כך בלידתה, וזה שם שלה.

בשורות טובות.