יחסי ציבור

שאלה:

שלום הרב,
אשמח לשתף את הרב בנוגע לבחורה שעובדת איתי במשרד ואני מנסה להבין מדוע הבחורה כל הזמן שנכנסים לחדר, היא ישר יוצאת ונכנסת אחרי דקה שתיים (קורה בעקביות ובאופן קבוע) וכמעט ולא יוצאת מהחדר אלא אם כן מישהו/י נכנס/ת. אז היא יוצאת ונכנסת מהר.
כמו כן כשהיא שותה מים היא מכוונת את הבקבוק כלפי מי שאיתה בחדר ונראה כאילו אומרת פסוקים בשפתיים בזמן ששותה. כמו כן שמתי לב שבזמן האוכל היא משכיבה את המלחייה על השולחן (מצב אופקי).
האם יש לדברים הנ"ל מקור מסוים ? האם מה שהיא נוהגת משפיע על מי שנמצא בחדר ?
תודה רבה.

תשובה:

נראה שהיא סובלת מאיזו מחלת נפש או מצוקה רגשית כל שהיא שגורמת לה למעשים כפייתים חסרי משמעות. אינני יכול לקבוע ברור בלי להכיר אותה אבל בכל מקרה זה לא נוגע אליכם ולא גורם שום דבר. כדאי לשאול אותה…