השלמת שעות עבודה

שאלה:

שלום רב. אני מחויבת כל יום לעבוד 9 שעות עבודה, אם אני מחסירה מזמן זה אני צריכה להשלים בכל שאר ימי החודש. כיום אני עובדת מהבית בגלל הקורונה. השאלה שלי אם ניגמר החודש ונשארו לי שעות להשלים אני יכולה להשלים אותם בתחילת חודש הבא?

תשובה:

שלום וברכה,

אם מדובר במספר שעות שניתן להשלימם בחודש הקרוב, יש להקל בדבר. אם מדובר שהצטברות שעות שיתכן וקשה לעמוד בעומס השעות אין אפשרות להצהיר.

בהצלחה.