כורסא חדשה שמגיעה בתשעת הימים

שאלה:

כורסא חדשה שהוזמנה לפני תשעת הימים והולכת כפי הנראה להגיע בתשעת הימים, היא כורסא די יקרה, כך שהתכוונו לא להתחיל לשבת עליה בתשעת הימים אלא רק אח"כ. האם בשבת בתוך תשעת הימים, ניתן להתחיל לשבת עליה, ובמידה וכן, מה הדין בשימוש בה אח"כ בהמשך.

תשובה:

אתם יכולים להתחיל להשתמש בה בשבת חזון ואחר כך גם בהמשך.

שנזכה לנחמת ציון וירושלים.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ראה אשרי האיש סט כ שרצוי להתכוין לא לזכות בזה עד אחרי תשעת הימים, אבל נדמה שהמנהג שכיון שכבר קנית ואתה לא שולט על האספקה ואנחנו נוהגים לא לברך שהחיינו על כלים חדשים – יש להקל.