מחבת חלבי טיגון בשרי

שאלה:

מחבת שלא השתמשנו חצי שנה
וזה היה מחבת חלבי
טיגנו בזה שמן הוספנו בצל
אחרי זה הוספנו כבד מה דינו

תשובה:

זו בעיה, שכן הבצל נעשה חלבי, בדבר חריף אין ענין של נותן טעם לפגם, ועכשיו הוא מעורבב עם בשר…

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל