ברוך שם לאחר הוצאת ש"ש לבטלה

שאלה:

שלום הרב! זכורני שראיתי או שמעתי איפהשהו שאחרי ש"מתקנים" את הביטוי שנאמר בטעות "ברוך אתה ד'" על ידי אמירת למדני חוקיך עדיין אחרי זה צ"ל בשכמל"ו. ועורר החברותא מהיכי תיתי לומר בשכמל"ו לאחר אמירת פסוק מתהלים? ילמדנו רבנו. תודה רבה

תשובה:

אינני מכיר הלכה כזו.

מקורות:

עיקר פרטי דין זה ראה במשנה ברורה סי' רו.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. תודה רבה!
    אבל לא מצאתי בסימן ר"ו שם דבר במשנה ברורה – רק שו"ע שאומר דברים די ברורוים באמת כפי שיוצא מסוגיא וראשונים.