בחירת שם לתינוקות

שאלה:

בחירת שם לתאומות בנות שלום אנו צפויים ללדת בקרוב מאוד ב"ה ( שבועיים -שלוש לערך, אנו מתלבטים בבחירת השמות לבנות אתן מהאופציות שחשבנו ונשמח לקבל את דעת הרבנים החשובים, תודה רבה השמות שחשבנו הם כדלקמן: הדסה, יסכה, תמר,שרה, חדווה, איילה,נעמה,צביה,דבורה,מוריה,טליה באם יש שם שפחות עדיף אודה להתייחסותכם

תשובה:

שלום וברכה

נעמה מקובל שאינו שם טוב כיון שיש שדה ששמה נעמה. יש כאן הרבה שמות מצויינים [עדיפות פחותה למוריה וטליה שאין להם שורש כשמות נשים], תבחרו מה שתאהבו.

רוב נחת ושבת שלום.