ספר טוב על י"ג מידות

שאלה:

לכבוד הרבנים הגאונים שליטא האם תוכלו להפנות אותי לספר שיסביר לי את היג מידות שהתורה נדרשת בהם בכדי שאני אבין מה אני אומר בתפילה זכו למצוות וחג שמח

תשובה:

שלום וברכה

אני מניח שיש הרבה ספרים, אני משתמש תמיד בחוברת אור צפון, ההסבר שם נפלא, יש גם הסבר קצר, וגם הסבר ארוך ומעמיק תוך שילוב הפסוקים במיכה, מומלץ מאוד. על הכריכה כתוב שניתן להשיג אצל משפחת שנברג  ז'ולטי 15 ירושלים 025712416 אני מקווה שזה עוד מעודכן…

בהצלחה

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. לכבוד כבוד הרב שליטא ניסיתי להשיג את הספר שכבודו הפנה אותי אליו ואין אף אחד שעונה במספר הזה אולי אני יכול להגיע לכבודו לצלם מהספר שלו כי הספר שמר דיין גבריאל המליץ עליו הוא על יג מידות של רחמים ואילו אני צריך מה שיש לכבודו יג מידות שהתורה נדרשת בהם 0556806114