קלף של קטורת כשר לכתיבת מזוזה?

בס"ד
שלום וברכה
אני סופר סת"ם, ויש בידי קלף בשביל פיטום הקטורת, ואני רוצה לחצות אותו לשני קלפי מזוזות.
ממה שזכור לי בדרך כלל כשמעבדים את העור אמורים להגיד "לשם קדושת ספר תורה וכל דבר אחר", ולכן מסתבר שהקלף מתאים לקדושת מזוזה.
השאלה שלי היא, האם זה שחתכו וסרטטו אותו בשביל קטורת מוריד אותו מקדושתו?
תודה רבה
יורם רז

תשובה:

שלום רב

השירטוט במזוזה צריך להעשות לשמה, וכיון שכאן השירטוט נעה לצורך פיטום הקטורת שאין בו קדושת סת"ם, אין להשתמש בקלף זה למזוזה.

שבת שלום.

מקורות:

הגה' רבי עקיבא איגר יו"ד סי' רפח סעי' ו.