נבעלה לגוי שלא כדרכה

בנושא של נישואים לכהן . אם הבעילה עם הגוי היה מאזור האחורי. ובחורה בבעילה מיהודי כשר . האם היא עדין אסורה לכהן ?
ואם היא עשתה תשובה וכבר לא בעלה כמספר שנים עדין נחשבת לאיסור לכהן?

תשובה:

שלום רב,

אישה שנבעלה לגוי בכל צורה שהיא (בין כדרכה ובין שלא כדרכה) אסורה לכהן. ומסיבה זו, הבחורה אסורה לכהן, העובדה שהיא חזרה בתשובה זה חשוב מאד וזה בדיוק מה שהיא צריכה לעשות. אולם זה עדיין לא מתיר אותה לכהן.

מקורות:

ראה שו"ע אבה"ע סי' כ'.