כשרות במקום העבודה

כשרות,במקום עבודתי הנהגו שיטת הסעדה מטעם מקום העבודה,ישנו מטבח,מגיעה מבשלת ערביה,האוכל הוא פרווה,אנו מחוייבים לאכול בחדר האוכל,אני מבחנתי עד היום אכלתי סלט ירקות מירקות שהבאתי,
האם ניתן לקחת ירקות מהארגזי ירקות של החברה,אני חותכת הירקות לבד בכלים שלי(ספק הירקות כשר)

תשובה:

שלום רב

אם בוודאות הירקות בכשרות המספקת אותך, ודאי את יכולה לקחת. לאכול מתבשילי הערביה, ודאי אסור וטוב את עושה שאת נמנעת.

בהצלחה רבה.