הנחת מצבה על קברו של אבא בזמן

שלום שמי ורד .אבא שלי נפטר לפני שבועיים. האחים שלו נתנו כסף כדי להתחיל את בנית המצבה .ולי יקח קצת זמן כדי להוציא תכסף שלו כי אין לי צו ירושה .אני חוששת שעבור יותר מ30 יום מה לעשות?

תשובה:

שלום רב

חשוב מאוד לדאוג לכבוד האבא שיהיה כפי המקובל והנהוג, מצבה אינה עולה סכומי עתק, ואם את משלמת רק חלק ממנה אז בטח לא מדובר בהון רב, אני מקווה שתוכלי להלוות בינתיים מכספך הפרטי וכשיהיה בידיך צו הירושה תטלי משם את חלקך. אני מניח שזה מה שהיה עושה אבא אם היית זקוקה לאיזה טיפול שיניים דחוף וזה היה מצריך אותו להתאמץ קצת בלארגן את הכסף…

שיהיו בשורות טובות ומן השמים תנוחמו!