מה עושים לעילוי נשמה?

האם אני יכולה לעלות לקבר של סבא שלי בכל זמן שחפץ ליבי או שיש איזה איסור ?

תשובה:

שלום רב

תוכלי לעלות לקבר של סבך מתי שרק תרצי, למעט שבתות וחגים, אולם באופן כללי חשוב לדעת שהקשר האמיתי עם הנפטרים הוא בעצם הקשר של הנשמות, כלומר, כאשר את מקיימת מצוה בעולם הזה, מתחזקת במשהו שעד היום לא מספיק קיימת, אם זה בכשרות שבת צניעות או כל דבר אחר, את גורמת לסבך באופן מידי עילוי נשמה ושמחה במרומים, וזה הקשר הכי עמוק ביניכם עכשיו.

בהצלחה